Zenginleştirme Programı Kapsamında Doğaçlama Tiyatro Sergilendi

Samsun Üniversitesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümünün yürütmekte olduğu 2023-2024 Güz Dönemi Zenginleştirme Programı kapsamında, 7 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen Doğaçlama Tiyatro Programımız öğrencilerin de yoğun katılımıyla, Üniversitemizin İngilizce Tiyatro Topluluğu yönetiminde izleyicilerin beğenisine sunuldu. Tiyatro oyunumuzun adı ‘Ridiculam’ Latince kökenli olup Türkçe’de ‘komik saçmalıklar’ anlamına gelmektedir. Doğaçlama Tiyatromuzda seyircilerin interaktif katılımıyla komedi türünde tek perdede iki farklı oyun sergilendi. İlk oyunumuzda, Issız Adaya düşen birbirinden farklı beş karakterin trajikomik iletişimleri seyirciye sunuldu. İkinci oyunda, birçoğumuzun aşina olduğu üniversitenin ilk yılında gözlemlenen öğretmen ve öğrenci karakterleri canlandırıldı. Bol kahkaha içeren etkinliğimiz seyircilerimiz tarafından beğenildi ve oldukça keyifli geçen bir etkinlik gerçekleştirildi.

11 Aralık 2023