Zenginleştirme Programında ÇEVBİR Teknik Bilim Kurulu Üyesi Sn. Furkan Özkan’ı Ağırladık

Samsun Üniversitesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümünün yürütmekte olduğu Zenginleştirme Programı, vize haftasında vereceği aradan önceki son etkinliğinde ÇEVBİR Teknik Bilim Kurulu Üyesi Sn Furkan Özkan’ı konuk etti. 9 Kasım tarihinde gerçekleşen söyleşide Furkan Özkan öğrencilerimize meslekleşme, çevirmen meslek standardı ve çevirmen yeterliliği konularına değindi. Dinleyicilerinden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar veren Özkan sayesinde akıllarındaki soru işaretlerinden kurtulma fırsatı bulan öğrencilerimiz böylelikle ÇEVBİR ile tanıştı. Canik Kampüsü Cep Sineması’nda gerçekleştirilen etkinliğe tüm sınıf düzeylerimizden yoğun ilgi gösterilirken, katılımcılar etkinliğin sonunda ne kadar bilgilendirici bir söyleşi olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

11 Kasım 2023