Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Öğrencilerimiz “Rektör-Öğrenci Buluşmaları” Etkinliğinde

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın, 2 Kasım 2023 tarihinde Samsun Üniversitesi Canik Kampüsü Merkez Kütüphanesinde, “Rektör-Öğrenci Buluşmaları” etkinliği kapsamında üniversitemiz öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Salih Kesgin, Genel Sekreter Doç. Dr. Adem Soruç, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ömer Naci Yılmaz olmak üzere akademik ve idari personeller ile öğrencilerimiz katıldı.

Bölümümüz öğrencilerinin de katılım sağladığı etkinlikte Sayın Rektörümüz, üniversitemiz öğrencileri için aydınlatıcı, yol gösterici ve ufuk açıcı çok değerli konulara değindiği bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında üniversite kurumunun kimliğinden, niteliğinden, görevlerinden bahsederek öğrencilerimizin güzel işler başaracağına olan inancını dile getirdi. Üniversitemiz öğrencilerinin Sayın Rektörümüze sorularını yönlendirmelerinin ardından karşılıklı sohbet havasında geçen buluşmada, Bölüm öğrencilerimiz de etkinliğe aktif olarak katılım sağladılar. Gerçekleştirilen “Rektör-Öğrenci Buluşmaları” etkinliğine büyük ilgi gösteren öğrencilerimiz, etkinliğin ardından mutluluklarını ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

03 Kasım 2023