Ders Kayıtları Hakkında

Değerli Öğrenciler,

OBS’de (Öğrenci Bilgi Sisteminde) yer alan tarihlerde belirtildiği gibi bugün ders kayıtlarının öğrenci tarafından yapılmasının ve akademik danışman tarafından onaylanmasının son günü.

Bu yüzden öğrencilerimizin ders kayıtlarını bugün (29.09.2023) en geç mesai bitimine kadar gerçekleştirmeleri;

• Pasif öğrenci durumuna düşmemeleri ve mazeretli ders kaydı yapmalarına gerek kalmaması açısından önem arz etmektedir.

Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim yönetmeliğimizi göz önünde bulundurarak 4 yılın sonunda 240 AKTS’yi biriktirecek şekilde ders kaydı yapmaları gerekmektedir.

Yatay ve dikey geçiş gibi prosedürlerle başka okulardan gelmiş öğrencilerimizin ders saydırma (intibak) işlemleri dersler başladıktan sonra gerçekleştirilecek olup, öğrencilerimiz saydırılan derslerin yerine Ekle-Sil (2 Ekim’de başlayacak) günlerinde yeni dersler alabilecekler.

İyi günler dileriz.

29 Eylül 2023